dinsdag 29 november 2011

Snow

Het schiet niet echt op met de kerstkaartjes en volgende week zouden ze eigenlijk op de bus moeten. Denk dat het hollen wordt naar Bruna zoals Chantal zei.



Dit kaartje is gemaakt voor de challenges van http://magnoliadownunderchallenges.blogspot.com Ik heb vooral veel wit cardstock gebruikt met verschillende structuren. Het stempeltje is ingekleurd met distressinkt faded jeans, voor de randjes is vintage phote gebruikt. De postzegel is eerst uit chipboard gestanst en toen uit wit cs de stans is van cuttle bug ook de sneeuwvlokken zijn hiervan. De kerstbomen zijn van MD. verders kraaltjes en de sneeuwpen gebruikt voor de bontrandjes. Tilda heeft ook nog een oorbelletje gekregen.


Leuk dat je weer even kwam kijken en graag tot de volgende keer.


Liefs Ans

donderdag 24 november 2011

Fijne kerst

Het schiet nog niet erg op met de kerstkaartjes, heb wel de sinterklaaskaartjes voor 2 swaps klaar daar moeten alleen de gedichtjes nog bij. Kan ze natuurlijk nog niet laten zien maar dat komt nog wel.
Dit kaartje is gemaakt voor de challenges van MDCU, het papier komt weer uit het blokje van Bo Bunny. De tekststempel is van Crealies, verders veel glitter en kraaltjes gebruikt. De magnolia stempel is ingekleurd met copics, het bontrandje langs de muts is met een sneeuwpen gedaan.

Leuk dat je weer even kom kijken en graag tot de volgende keer.
Liefs Ans

zondag 20 november 2011

Pop out box

Ben druk bezig met de kerstkaartje en dit model zag ik bij Stampartic, was gelijk weg van het model en dit is wat ik ervan gemaakt hebt.


Het papier is van Bo Bunny een klein papier blokje, de stempel van Magnolia is gekleurd met copics. Op de 2 metalen kerststerren zitten brads met glitter. De kerstblaadjes zijn gemaakt met een stans van Crealies, ook de stempel "fijne kerst" is van Crealies. Wat plastic kerststerretje met glitter en natuurlijk weer kraaltjes.



Als je het bandje eraf haalt schiet het boxje open in het boxje zitten wat journaling kaartje met een lintje, geen kerstlabeltjes want de kaart wordt met de kerst gegeven en dan zijn de labeltjes niet meer nodig.



Leuk dat je weer even kwam kijken en graag tot de volgende keer.


Liefs Ans

donderdag 17 november 2011

Noel

Het begin voor de kerstkaartjes is gemaakt. Dit kaartje is gemaakt naar een sketch van http://christmaschallenges.blogspot.com/ Het papier kom van de stapel kerstpapier en het zijn verschillende merken door elkaar. De stempel is van Penny Black, ingekleurd met distressinkt.

Alle randjes zijn met distressinkt walnut stain bewerkt. Een "gouden" ster met een kerstblaadje en besjes maken het geheel af.

Leuk dat je weer even kwam kijken en graag tot de volgende keer.
Liefs Ans

zaterdag 12 november 2011

40 jaar

Dit boekje had ik voor Hans gemaakt.



Het papier is van Cosmo Cricket de serie everafter, ook de sticker is daarvan. De sluiting is gemaakt met een stans van Tim Holz. De bloem is van MM, de blaadjes met een stans van Crealies. De cijfers zijn van hout. Alles gedistresst met de ditresstool van MM en de randjes met distressinkt vintage photo.



De binnenkant met een label waarop staat dat we van het voorjaar met zijn 2en naar Parijs gaan.




Ook ik heb een mooi kado van Hans gekregen, een ketting en toen Hans dit kreeg zei Nick Opa ga jij alleen naar Parijs! nee zei ik tegen hem dit zijn leuke kadootjes om te geven Oma gaat gezellig mee. Nou dat is niet eerlijk wat Opa mag ook mijn ketting niet om.


Heerlijk hier kan ik zo van genieten die kinder logica.




Leuk dat je weer even kom kijken en graag tot de volgende keer.


Liefs Ans


maandag 7 november 2011

Appels plukken

Wie naar de kreadoe is geweest zal de layout al wel gezien hebben. Maar ik was met zoveel andere dingen druk bezig dat ik eerst foto,s moet maken van de nieuwe creaties.



Waar ik mee bezig was? kleine kadootjes voor manlief en de kinderen. Het afgelopen weekend waren we 40 jaar getrouwd en dat hebben we met de kinderen in Belgiƫ gevierd. Het waren heerlijke dagen. De foto,s laat ik binnenkort zien.


Voor de layout heb ik papier van K and Co gebruikt en alle stukjes gemat op cardstock. de achtergrond is gemaakt met een layoutmal, van Crealies, de border, vlinders, bloemen, blaadjes en tags zijn ook stansen van Crealies. De lettertjes zijn van Basic grey.


Leuk dat je weer even kwam kijken en graag tot de volgende keer. Ik ga nu even op de blogs kijken wat voor moois ik allemaal gemist hebt.


Liefs Ans.

donderdag 3 november 2011

Eet smakelijk swap

Voor mijn swapmaatje Suzanne heb ik dit zakje met een kruidenzakje voor gyros gemaakt.
Weet het merk van het papier niet meer, de stans is van Tim Holz. Op het zakje een stempel van bo bunny, de mixer. Op het labeltje staat het menu, de menu stempel is van Crealies. De vork en mes zijn die cuts van K and Co.

Op de achterkant is ook een stempeltje van Crealies gezet (liefs) en een sticker.

Suzanne heeft het pakje ontvangen en vond hem mooi. Ook ik heb het pakje van Suzanne ontvangen en daarbij zat ook nog een leuk kadootje voor de kerst. Suzanne nogmaals bedankt.

Leukdat je weer even kwam kijken en graag tot de volgende keer.

Liefs Ans