zaterdag 12 november 2011

40 jaar

Dit boekje had ik voor Hans gemaakt.Het papier is van Cosmo Cricket de serie everafter, ook de sticker is daarvan. De sluiting is gemaakt met een stans van Tim Holz. De bloem is van MM, de blaadjes met een stans van Crealies. De cijfers zijn van hout. Alles gedistresst met de ditresstool van MM en de randjes met distressinkt vintage photo.De binnenkant met een label waarop staat dat we van het voorjaar met zijn 2en naar Parijs gaan.
Ook ik heb een mooi kado van Hans gekregen, een ketting en toen Hans dit kreeg zei Nick Opa ga jij alleen naar Parijs! nee zei ik tegen hem dit zijn leuke kadootjes om te geven Oma gaat gezellig mee. Nou dat is niet eerlijk wat Opa mag ook mijn ketting niet om.


Heerlijk hier kan ik zo van genieten die kinder logica.
Leuk dat je weer even kom kijken en graag tot de volgende keer.


Liefs Ans


9 opmerkingen:

Irene zei

Gelukkig maar dat Opa jouw ketting niet om mag, stel je voor, hihihi!!!
Ik neem aan dat dit mooie boek en hele verhaal ter ere van jullie trouwdag is? Lekker naar Parijs, dat hebben wij 5 dagen gedaan na het eindexamen van onze dochter: heel veel gezien/gedaan en GENOTEN!!!!!!!

Groetjes, rene

Creatieve handgemaakte kaarten zei

Leuk gemaakt zeg!

Liefs Ida

Wilma zei

Hallo Ans,
Dat is dubbel, dubbel en dubbel GENIETEN.....voor Hans en voor Ans ☺☺☺. Van deze MOOIE boekkaart en ook nog eens van Parijs en dan niet te vergeten van de kinderpraat.....HEERLIJK.
Nog een fijne avond en ☼-dag toegewenst.
Liefs Wilma

Lia zei

Wat een mooie herinnering, zo"n boekje over Parijs. Wij waren er ook diverse keren en vonden het geweldig! Jij hebt er echt iets bijzonders van gemaakt.
Fijn dat je mijn kaart leuk vond: graag gedaan hoor!
Groetjes, Lia

Hobbyworld Croptime zei

Wat een mooi aandenken!!

groetjes,
Marianne

anita01 zei

Ans, van harte hoor....

En ja een grandioos kado en je mag heerlijk mee,...gein he met de klein kinderen, hi,hi,...dubbel genieten dus.

Zie je gauw,gezellig.
Warme groetjes,
Anita

Jacqueline (Sjakkie) zei

Een prachtig boekkaartje heb je gemaakt en jij bent ook erg verwend!
Veel plezier in Parijs.
Groetjes van Jacqueline

Marloes zei

Natuurlijk van harte en wat een mooi boekje. Ik heb hem in het eggie gezien en hij is echt prachtig(de ketting trouwens ook,maar dat is echt niet iets voor Hans om te dragen haha).Wat een heerlijke opmerking weer he, maar ja da‘s natuurlijk kinder logica(waar op zich wel wat in zin...) Alvast veel plezier in Parijs maar voor die tijd zullen we elkaar ongetwijfeld nog wel zien en spreken....hihi

Els zei

Hahaha ja leuk die kinderlogica.
Mooi boekje heb je gegeven en gezellig samen naar Parijs.
Groetjes Els