dinsdag 23 augustus 2011

Shadowbox

Ook deze keer weer meegedaan met de swap van de Nederlandse Swappers. Deze keer was het een mini shadowbox. Deze keer kregen we allemaal 2 klosjes en 1 ervan moest in het doosje.

Dit is het doosje van ik voor Nicole mijn swapmaatje gemaakt hebt. Helemaal in de kleuren die zij mooi vindt, rose, grijs, wit en ecru. Ik heb er een klosje met zijde lint opgeplakt en daarop rose kant met 2 spelden en een roosje. Nog 2 knoopjes en wat kraaltjes en de buitenkant was klaar.

De binnenkant beplakt met papier van Tim Holz daarover kant en kraaltjes. 1 klosje heb ik zelf gemaakt en daar kant omheen gedaan. Het andere klosje met wol. Een stukje kant gevouwen en dat vastgezet met spelden en kleine knoopjes. Een grote strik met een hartje van kleine pareltjes en een strassteentje. Nicole heeft hem ontvangen en ze vondt het mooi.


Het doosje van Nicole heb ik ook ontvangen, Nicole ik vindt hem SCHITTEREND!!!, dank je wel!!!!. Ik ben er reuze blij mee.Leuk dat je weer kwam kijken en graag tot de volgende keer.Liefs Ans
12 opmerkingen:

Christa zei

owww wat mooi ans heel gaaf xx christa

Irene zei

Van de week zag ik ergens anders ook al zo'n doosje met klosjes..niet te geloven hoe jullie er zo veel moois in/op krijgen!!

Groetjes, rene

Els zei

geweldig wat een schitterend leuk doosje heb je gemaakt. Greoetjes Els

arjette zei

Woowww wat ontzettend mooi zeg!! Schitterend!!!!

gr. arjette.

Cards by Jol zei

oooo, wat ontzettend mooi,

groetjes jolande

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een super mooi doosje heb je gemaakt, prachtig!
Groetjes van Jacqueline

Lisette zei

Wat een prachtig doosje! Zowel van binnen als van buiten helemaal af! Mooi, mooi, mooi!
Groetjes LIsette

Vera zei

Prachtige uitwerking Ans!!
Echt zo mooi :)

Groetjes

Vera

Scrap en Kaartenfun zei

Ha die Ans,
Wat een mooie kleur heb je gebruikt. Dat oud rose vind ik schitterend. Ook het doosje vind ik heel bijzonder. Mijn schoonzusje is coupeuze en daar zou zoiets ook leuk voor zijn. De inhoud ook leuk gedaan met die klosjes.
Gezellige zondag.
hartelijke groetje sLida

marja zei

OoooooH Ans wat schitterend mooi, geweldig!!

Lieve groetjes Marja.

Maria zei

geweldig mooi doosje, vooral de buitenkant!

Maria

Marianne zei

Ik kan op de een of andere manier niet "gewoon" mailen. Komt misschien omdat ik een nieuwe laptop heb. Maar goed, wij komen zondag langs. Ik moet nog even met iemand contact opnemen die zorgt dat we binnen mogen komen :) Leuk je weer te zien!!!
Marianne