donderdag 4 november 2010

Treintje

Een paar weken terug was het Sven verwendag, vrijdags hoeft hij nog niet naar school. S,morgens ben ik hem gaan halen en zijn we met zijn twee├źn eerst naar een tuincentrum geweest en daar zag hij een leuke papagaai en die mocht hij kopen van Oma, later zijn we pannenkoeken gaan eten bij de pannenkoekenbakker in Buren en toen naar Oma,s huisje zoals hij altijd zegt. De papagaai moest mee want hij had hem voor Oma gekocht voor haar verjaardag (die dag was al maanden terug) en hij heeft hem mooi in de tuin gezet voor Oma.
Hij wilde graag gaan knutselen en ik had in het magnoliablad een leuke trein zien staan en die zijn we gaan maken, viel eerst niet mee want hij dacht dat het ook zo,n meisjes trein zou worden. Maar eenmaal aan de slag kreeg hij er er veel plezier in, hij heeft alles zelf gestanst en ingekleurd. De trein heb ik in elkaar ingezet, we zijn uren bezig geweest maar het resultaat is prachtig geworden, toch. Het leukste was wel om de snoepjes erin te doen. Het was een heerlijke dag.

Liefs Ans

4 opmerkingen:

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wat een leuke stoere trein, mijn complimenten aan Sven, dat heeft hij mooi gemaakt, zo samen met oma.

groetjes jolande

anita01 zei

Ans, volgens mij ben jij 1 van de liefste en leukste oma's van Nederland....geweldig wat een trein....

Warme groetjes,
Anita.

Alice zei

SUPER!!! Wat een leuk idee, een Svenverwendag!! En Anita.. ik kan je vertellen dat Ans echt de allerliefste oma van Nederland is!!

hennie zei

Wat ben je toch een geweldig leuke oma Ans!
Lekker van genieten hoor, liefs hennie.