dinsdag 17 maart 2015

Beterschap


Bij Cards&Scrap is weer een leuke uitdaging.......... een mannenkaart. Het kaartje is gemaakt met een oude serie papier. Alle randjes zijn bewerkt met distressinkt. De snor en het dartbord zijn stickers. De pareltjes zijn met een perlenpen gemaakt. Het knoopje is van hout.

Het kaartje is gemaakt voor een goede vriend die is gevallen en heeft zijn been gebroken, maar goed dat het een mannenkaart is anders had ik hem voor mezelf gehouden!! ben een beetje aan het tobben met mijn ogen eerst steeds een adertje gesprongen. Volgens de jongens kon ik zo een zombie zijn, haha en nu een ontsteking. Best vervelend.

de sponsor van deze week is: leuke stempels.nl Wil je ook meedoen met de uitdaging hier dan even voor de tekst en de regels.

Fijne avond, 
Liefs Ans

6 opmerkingen:

Irene zei

Leuke mannenkaart Ans en beterschap met je oog....klinkt heel vervelend en dan wordt je ook nog geplaagd door die jongens, arme jij!!

xx Irene

Rosina zei

PRACHIG je mannenkaartje voor weer een hele leuke challenge Ans....Heel leuk samengesteld....en mooi in die bruintinten...

groetjes Rosina

Thamar, zei

Weer zo'n mooie kaart. Mannen kaarten lijkt mij erg lastig om te maken. Deze ziet er super uit.
Groetjes

Els zei

Een super leuke mannenkaart Ans en lekker stoer met dat dartbord.
Heel vervelend dat je die ontsteking hebt en wens je veel beterschap.
Groetjes, Els

Margo zei

He leuke mannenkaart zeg ! Wat tof met die snor !!!! Zal de zieke wel op prijs gesteld hebben ! Wat vervelend dat je last hebt met je ogen ! Veel beterschap !
Groetjes
Margo

Thamar, zei

Haha een zombie. Van je familie moet je het maar weer hebben. Maar je kaartje is een plaatje.
Beterschap met je ogen
Gr thamar