dinsdag 18 november 2014

De nieuwe superchallenge "zeg het met stempels" van Cards&Scrap is begonnen en het leuke is dat mijn inzending in het Cards&Scrap staat.


De superuitdaging is een duo uitdaging, het mogen 2 kaarten, 2 layouts of 1 kaart en 1 layout. zolang ze maar bij elkaar horen en je het thema van de superuitdaging duidelijk in heb verwerkt.

Ik heb 1 layout en 1 miniboekje gemaakt. De ondergrond is wit cardstock en daarop tissue papier wat eerst is bestempeld, daarna er een prop van gemaakt en daarover heen met disstressinkt. Het papier voorzichtig weer open gemaakt en het toen op het cardstock geplakt. Alle randjes met inkt bewerkt van het kraft- en designpapier. De stempels met de fotocamera uitgeknipt en met foamtape opgeplakt. Verder stansjes, foto negatief en stickers gebruikt.

Zou je je creatie ook eens in het tijdschrift terug willen zien!!! doe dan gezellig met met de challenge en misschien zie je jouw creatie dan in het volgende tijdschrift. De challenge loopt tot 16 december 2014. Succes.

Fijne avond,
Liefs Ans

5 opmerkingen:

Rosina zei

2 prachtige layouts Ans....alles past weer perfect bij elkaar....

groetjes Rosina

Els zei

Ook al 2 posten Ans en weer zo'n pracht creatie. Erg mooie layout met die hangbrug, maar je album ziet er ook heel mooi uit.
Groetjes, Els

Je@net zei

Mooi geworden, Ans!

Thamar, zei

Mooi mooi mooi.
Wat leuk heb je dit weer gemaakt.
Fijne avond

Nicole zei

Twee schitterende creaties Ans en wat superleuk dat ze in de Cards & Scrap staan. Welverdiend hoor!!
Liefs, Nicole