zaterdag 15 maart 2014

Our story of Jersey

 
De uitdaging op het scraptuin forum was een mini album van enveloppen, het patroon is volgens you tube. Er waren geen enveloppen in de juiste maat te krijgen dus van cardstock de enveloppen zelf gemaakt. Het boekje is alvast gemaakt voor de vakantie naar Jersey. Er kunnen heel veel foto,s in door alle losse pagina,s en pagina,s in de enveloppen. De losse pagina,s worden door bandjes over de pagina of flapjes op de pagina.
 
Fijne dag allemaal,
Liefs Ans
 
 
 

9 opmerkingen:

Els zei

Een schitterend mooi album heb je gemaakt Ans en leuk voor je vakantie. Erg leuk dat je het van enveloppen hebt gemaakt en veel leuke details zijn er te bewonderen.
Groetjes, Els

Je@net zei

Wauw...wat een werk, Ans.
Maar het eind resultaat is prachtig, wat een mooi album.
Fijn weekend!

Irene zei

Jeetje Ans, wat is dit super!! Naar Jersey lijkt me al te gek maar als dan ook nog al je herinneringen in dit top-album met die hele leuke kleuren stopt is het helemaal langdurig genieten. Ik haak al af als ik dit soort projecten zie maar jij maakt dan ook nog even alle enveloppen zelf...chapeau!!

xx Irene

Jeannette zei

hoi Ans, wat ziet dit er schitterend uit en wat heb je er een werk van gemaakt, heel mooi om zo je foto's in te bewaren, groetjes en een fijn weekend, Jeannette

Nicole zei

WAUW Ans, wat een prachtig project. En wat een schitterend papier heb je gebruikt. Je album zal straks nog mooier zijn met al die mooie herinnering van Jersey! Fijn weekend. Liefs, Nicole

Rosina zei

Een prachtig minialbumpje gemaakt Ans....heel mooi om daar straks de foto's van de vakantie in te doen....Super creatie!!!!

groetjes Rosina

Diny zei

Wat GAAF Ans!
Wat heb je dat leuk gemaakt....moet toch een heel werk zijn geweest....maar het resultaat is schitterend!

Groetjes Diny

Thamar, zei

hoi hoi

oei oei wat een geweldig album heb je gemaakt. helemaal super.
jaloers jaloers ben ik op jou het ziet er zo strak uit. geweldig

gr Thamar

Fresh Delight zei

Super leuk boekje!!