woensdag 5 februari 2014

Valentijnskaartje en theepot

 
Bij de scraptuin zijn we met een zeskamp bezig, dat zijn 6 uitdagingen door Willeke bedacht en dan 2 groepen van 6 personen tegen elkaar wie de mooiste maakt. Op het moment is het gelijk spel!
 
Het kaartje was opdracht 5, maak een liefdeslabel zonder harten! hoe krijg je het verzonnen. Van wit cardstock 2 harten gemaakt, op de bovenste label met inkt een randje gemaakt en daar een sleutel met diamantjes. Met een strikje vastgezet. met stickertjes de tekst gemaakt en als versiering nog rode glittersteentje. De labels met foamtape op elkaar geplakt en een lintje erdoor.

 
De theepot was opdracht 4 naar aanleiding van een patroontje moest de theepot maken. Eerst 1 van cardstock en toen een kleinere van DP erbovenop gemaakt. Een grote strik bovenop en onderaan een bloem van MD geborduurd met rose zijde en 2 blaadjes. aan de binnenkant zit een doosje om theezakjes in te doen.
 
Nu zijn we met de laatste opdracht bezig, een mini album naar patroon op youtube. Ben er bijna klaar mee maar het hoeft pas 1 maart klaar te zijn.
 
Fijne dag allemaal,
Liefs Ans

6 opmerkingen:

Els zei

Geweldig wat een leuke label heb je gemaakt Ans en de theepot vind ik zo moeilijk, maar jij hebt er iets moois van gemaakt.
Groetjes, Els

Diny zei

Wat leuk zo'n opdracht te maken samen. De label ziet er goed uit en dat zonder hartjes! En je theepot is ook heel gaaf Ans.

Groetjes Diny

Marja zei

Ze zijn beiden erg mooi geworden Ans. Ik ben heel benieuwd naar de laatste opdracht!

Je@net zei

Wat een leuke uitdaging, Ans. Beide uitwerkingen zien er super gaaf uit!
Veel succes!

Tinie zei

Leuk gedaan, Ans!! Wat een mooie creaties!
Groetjes Tinie

Antoinette Voorn zei

Hele mooie creaties , schitterend gedaan en ik vind hem weer super!