donderdag 24 februari 2011

Looking good

-
Ben druk bezig met layouts te maken. Hans heeft een paar fotoshoots gedaan en voor de modellen zou ik een paar layouts maken. Dit is de 1e van Indra. Zoals je ziet zijn er bijna alleen Crealies materialen gebruikt.




De vorm van de layout is gemaakt met de scrapline mal no 10, de bloemen met cf 5 en 6, de blaadjes met cs 11 en de vlinders met cs 3, het kantrandje met cb 14. Het papier is van paperartsy, de tekst is met de cricut gemaakt en de zwarte parel plaksteentjes maken het geheel af.

Ik hoop dat ze de layout mooi vindt, in totaal moeten het er 5 worden en dan van de volgende modellen ook 5, het waren 4 modellen dus nog genoeg werk.

Leuk dat je even kwam kijken en graag tot de volgende keer.

Liefs Ans

donderdag 17 februari 2011

Liefs

Eac challenge.




De uitdaging is 3 bloemen, 3 soorten papier en 1 lintje. De bloemen hebben een hartje van zilver met een klein roosje. Het papier is van Magnolia evenals de stempel, de stempel is ingekleurd met distressinkt en voor de kantrandjes heb ik smooch gebruikt wat ik beter niet had kunnen doen. De kaart is gemaakt met een in-shapemal van Crealies alsook de blaadjes. De kleine kraaltjes van Kars maken het geheel af.

Leuk dat je even kwam kijken en graag tot de volgende keer.

Liefs Ans

maandag 14 februari 2011

Valentijn Kaartje

Voor de challenge van EAC een valentijnskaartje gemaakt,lief toch?



Het papier, de stempel en de witte en roze bloem zijn van Magnolia, de stempel is ingekleurd met distressinkt. De blaadjes zijn gemaakt met een stans van Crealies. Het hartje met de vleugels van ME AND MY BIG IDEAS, het lint is van Kars. Het lieve hangertje heb ik van Anja gekregen en is perfect voor dit kaartje.

Leuk dat je even kwam kijken en graag tot de volgende keer.

Liefs Ans

zaterdag 12 februari 2011

Valentijn doosje

Bij de Nederlandse Swappers was er een swap voor een Valentijndoosje, Ik heb het doosje naar mijn swapmaatje Anja gestuurd en zij heeft het ontvangen. Zoals ik ook van haar mij doosje heb ontvangen, Anja heel hartelijk bedankt voor het doosje het is super.




Het is heel leuk om aan zoiets mee te doen, ga eens kijken wat de volgende swap is en doe gezellig mee. Het is toch altijd leuk om iets voor een ander te maken.

Leuk dat je kwam kijken en graag tot de volgende keer.

Liefs Ans

dinsdag 8 februari 2011

Stampartic

Een kaartje gemaakt van de sketch van Stampartic.




Voor het kaartje heb ik de volgende materialen gebruikt: papier en say it in crystals van Prima, stempels van PSX is al een hele oude stempel en tekst stempel van Hero arts, swirl elements van Pinkpaislee. De stempel is ingekleurd met distressinkt.

Leuk dat je even kwam kijken en graag tot de volgende keer.

Liefs Ans

zaterdag 5 februari 2011

EAC challenge

De challenge is "bag or box" ik heb hetzelfde boekje gemaakt als het voorbeeld van Tina. Op haar blog staan verschillende uitvoeringen en de beschrijving. Het is het leuk om het boekje te maken.



buitenkant boekje.



Binnenkant boekje.

Het papier is van Prima, de stempels van Helene, hero arts en Tim Holz. De swirls zijn van pinkpaislee. De blaadjes van stansen van Crealies. Er zit nog geen verrassing in het boekje maar dat komt nog. Een vriendin gaat van de zomer trouwen en ze wil geen kadootjes alleen een bijdrage voor een goed doel en dat wil ik er dus indoen.

Leuk dat je even kwam kijken, graag tot volgende keer.

Liefs Ans

donderdag 3 februari 2011

Paaskaartje

-



Een paars paaskaartje. Voor dit kaartje heb ik de volgende materialen gebruikt: papier en say it in crystals van Prima. de paperplus no 9, de cf no 5 en cs no 11 van Crealies, de stempel van Magnolia is ingekleurd met distresinkt en kleine bloementjes. De bloemen en de blaadjes zijn bewerkt met stickles. De randjes van de stempel zijn bewerkt met de naaimachine en distrestool en daarna met distresinkt bewerkt.

Leuk dat je even kwam kijken en graag tot de volgende keer.

Liefs Ans