woensdag 21 december 2011

Pasen?

Nee, ben niet in de war met kerst of pasen. Maar had geen zin meer om kerstkaarten te maken had ze toch al gekocht en verstuurd. Dit patroon is van Elske van het SA forum en vond het zo,n leuk patroon en ben er gelijk mee aan de slag gegaan. Dank je wel Elske voor het leuke workshopje.
Het papier is van Forever Friends, de swirls en de tag zijn stnasen van Crealies. De stempeltjes zijn ingekleurd met distressinkt. Alle randjes zijn bewerkt met vintage photo distressinkt.. In het laadje zit nu niks maar daar komen dan straks paaseitjes in.

Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Leuk dat je weer even kom kijken en graag tot de volgende keer.
Liefs Ans


13 opmerkingen:

Irene zei

Kan me je gevoel helemaal voorstellen Ans, hoe leuk het ook was ik ben ook helemaal "uitgekerstkaart", hihihi!!! Wilde net al op je bericht reageren maar de mail komt terug als onbestelbaar. Het was NIET mijn laatste post hoor maar wel mijn laatste kerstKAART die ik laat zien, er volgen nog wat kerstdingetjes maar dan is het uit met de pret en winterkaarten? Ik dacht het niet maar geen idee wat wel. Januari is voor mij een super rustige maand en ik maak uitsluitend iets als ik het ook naar iemand kan sturen, heb dus ook geen voorraad kant en klaar voor alle gelegenheden!
Je Paaskaart is beeldig, fris en vrolijk!!!

Irene

Liesbeth zei

Heerlijk een ander kaartje maken dan een kerstkaart.
gr. Liesbeth

wilga zei

Heel leuk zeg en voor veel doeleinden geschikt!

Fijne DAGEN TOEGEWENST!
WILGA

Jacqueline (Sjakkie) zei

Jij bent er vroeg bij, maar kan me voorstellen dat je de kerstkaarten even beu bent. Daar hebben er meer last van. Ik vind het een heel leuk paaskaartje, mooi modelletje.
Alvast fijne dagen gewenst.
Groetjes van Jacqueline

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

prachtig!!!!!!! is weer heel wat anders dan een kerstkaart.

groetjes jolande

Wilma zei

Hallo Ans,
In de war? Nee, toch. We vieren Pasen en Kerst toch gewoon tegelijkertijd ☺☺☺
Het is in ieder geval een VROLIJKE doosjeskaart of FLEURIG kaartdoosje met allemaal VROLIJKE konijntjes en vogeltjes.
Liefs Wilma

Els zei

Super leuk Ans en ik moest echt 2 x kijken. Leuk kaartmodel en met een lade nog wel. Schattig om daar straks iets in te doen.

arjette zei

Ik vind het errruuuugg leuk!!!

gr. arjette.

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Hoi die Ans,

Vind het helemaal niet raar hoor ...je paaskaart. Je maakt toch ook al in de lente kerstkaarten? Ik niet, maar heel veel mensen doen dat.
Wat een leuk model en wat een leuke stempels erop. Je kan het doosje zeker inklappen en zo versturen? Ik vind hem echt super gemaakt.
Tot volgend jaar.

Gezellige groetjes Lida

Johanna Visser zei

Hoi Ans,

Super kaartje. Kan ik het patroon ook ergens krijgen of moest je bij de workshop zijn?
Hele fijne dagen.

Liefs Johanna

anita01 zei

Hai lieve Ans,

En-of ik het helemaal geweldig vind, enig patroontje en super mooi in de juiste voorjaars kleurtjes uitgebracht....heerlijk genoten hoor.

bedankt voor je lieve berichtje en...wens je sfeervolle kerst met een heerlijk creatief 2012 toe.

Warme groetjes,
Anita.

Marloes zei

Nou maar even wat neerzetten voor ik straf krijg...hihi. Had dus al wel gekeken en oh en ag en eat superleuk weer geroepen maar was te moe om even commentaar te typen...Helemaal fout dus;)
Maar Ans echt geweldig!! Het is een lieverdje. EN dat met een hoop spullen die uit mijn winkel komen.. Moet toch ook maar eens een poging wagen..

miriam zei

oh wat mooi ans
fijne feestdagen en alvast een gelukkig en gezond 2012
groetjes miriam