vrijdag 31 december 2010

Gelukkig nieuwjaar

-
Oudjaarsavond even terug kijken op het jaar, het afgelopen jaar is wel een bewogen jaar geweest. Het begon al op 7 januari toen Hans ging liggen vallen op vakantie in Duitsland, zijn pols gebroken op 6 plaatsen. In Suhl(Duitsland) gelijk diezelfde dag geopereerd, terwijl hij daar in het ziekenhuis lag is mijn zwager overleden. Terug in Nederland veel ziekenhuis bezoeken, de botten wilde niet aan elkaar groeien. We zijn er eigenlijk het hele jaar mee bezig geweest. In november voor het laatst naar het ziekenhuis geweest, het is allemaal wel goed gekomen op een paar beperkingen naar. Op de layout zie je externe fixateur waar hij tot mei mee gelopen heeft.Begin maart begonnen met voorbereidingen voor de verhuizing, eind maart voor 10 weken naar een logeerwoning gegaan, half juni weer terug verhuizen. Al die tijd heel veel hulp van mijn broer gehad. Zou het zonder hem niet gered hebben en terwijl we met de tuin bezig waren overleed mijn broer geheel onverwachts. Toen zag ik het even niet meer zitten. De week voor sinterklaas kwam het er allemaal uit via rugklachten kon het niet meer houden, de dokter heeft er een injectie ingegeven en medicijnen en nu gaat het allemaal weer. Dus echt een bewogen jaar.

Het nieuwe jaar gaan we vol goede moed weer aan de slag met een beetje meer tijd voor alles wat ik leuk vindt.

Wil iedereen bedanken voor de leuke berichtjes die hebben me in die tijd veel plezier gedaan, volgende week ga ik alle blogs eens bekijken had er echt de tijd niet voor.

Wens iedereen een heel gezellig en vrolijk 2011.

Liefs Ans

4 opmerkingen:

Alice zei

Hoi Lieve Ans... ik wens jullie een heel gezond, gelukkig en gezellig nieuwjaar!

Roelie zei

Hoi Ans,
ik volg je blog nog niet zo heel erg lang, en schrik er nu dus van wat jullie hebben meegemaakt dit jaar. Ik wil jullie voor het komende jaar heel veel geluk en gezondheid toewensen. Als er iemand is die dat nu wel kan gebruiken zijn jullie dat!
Groetjes Roelie

Annelies zei

Lieve Ans,

Ik gun je van harte een rustig jaar!!

Liefs, Annelies

Miranda zei

Lieve Ans, hoorde via mijn moeder van jouw man's ongeluk! Ik hoop van harte dat het dit jaar voor jou(en je man) een gelukkig en gezond jaar gaat worden.Liefs, Miranda