dinsdag 7 september 2010

Suikerzoet

Hierbij de layout zoals ik beloofde, de voorbeelden zijn gemaakt voor de KKD een workshop van Cartus diecuts en ge-embost papier. Allemaal hele zoete kleurtjes normaal werk ik hier niet mee maar het was heel leuk om te doen.Als 1e een layout van Nick, hier kreeg ik hele leuke reacties op. Dat ik met de stansjes toch een hele stoere jongenslayout gemaakt hebtHet tasje heb ik al vaker gemaakt voor kerstkadootjes, ook heel leuk om het voor een verjaardag te maken en dan met de bloemenstansen van Crealies.
Als 3e een doosje voor bonbons, alleen de bonbons zaten er niet in.

Liefs Ans

2 opmerkingen:

Chantal van de Kant zei

ja was leuk he gisteren. Wat zijn we verwend he. Jeetje zeg, ik was echt helemaal blij.
Moest zo lachen met Maxime, ze was superblij met die spullen die ze van jou gekregen had. Meteen de kaart gemaakt, heel zuinig zoadat ze nog iets overhield. Moest zo lachen, vannacht kwam ze het bed uit, haren alle kanten op, je kent dat. dus ik drop haar weer het bed in, zegt ze zo midden de nacht, als je nog eens zulke mooie spullen krijgt mag ik ze weer hebben. Je kunt zo een kind toch blij maken met drie keer niks he. Geweldig.
Groetjes
Chantal

Ans zei

Hallo Chantal, een leuke reactie zo midden in de nacht. We zijn heel er verwend ben er erg blij mee, jij nogmaals bedankt hiervoor. Mail je van de week nog even.

Groetjes Ans