dinsdag 15 maart 2016

labels februari en maart



Zag dat ik de label van februari van de uitdaging van Tim Holtz nog niet had laten zien, dus nu dan 2 tegelijk. 

De bovenste is februari, vond ik niet zo,n leuke uitdaging! niet echt iets nieuws. 

De onderste van maart was wel een leuke uitdaging. Het zijn 3 labels op elkaar, eerst een van designpapier daar een witte label op waarbij de stans mixed media 2 is gebruikt. Was even oefenen maar na 2 mislukkingen toch gelukt, deze op de 1e label geplakt en daar witte gesso over. Toen met gelatos de kleurtjes erop gedaan en sommige delen weer met een babydoekje afgeveegd. Daar bovenop een label van geribbeld karton waar de vlinder uitgestapt zijn, de label met bruine distressinkt bewerkt en toen op de andere label geplakt. Onderaan nog een metaaltje, een strik boven en de label was klaar.

Weer een hoop improviseren maar dat is het leuke, je hebt zoveel materialen nodig en die heb ik niet allemaal. 

Fijne dag allemaal,
Liefs Ans

dinsdag 1 maart 2016

Boys


Voor het inspiratie blog van Cards&Scraps deze layout gemaakt met de laatste schoolfoto waar de jongens met zijn twee-en op staan. Nick is naar het vervolgonderwijs. Dit jaar alleen Sven nog op de foto op school, wel jammer zijn altijd leuke foto,s.

De foto is gemat en toen op een mat van designpapier geplakt, het geheel op een witte achtergrond met tissue papier wat bewerkt is met gelatos metallic mint en neocolor 2 turquoise blue. De kleine foto,s in houten frames met een brad. De layout is verder afgewerkt met rondjes van een mask en brads.

TIP

Als je "natte" materialen op je papier gebruikt zoals gelaten, neocolor, verf, gesso enz gaat het papier bobbelen en krullen. Om het weer mooi glad te krijgen draai je je creatie om en wrijf er voorzichtig met een babydoekje overheen en na even drogen is het weer mooi glad.

Hele fijn dag,
Liefs Ans