zaterdag 31 augustus 2013

Shine

 
Bij Scrapstuffz is er deze maand een leuke uitdaging. De foto van Claudette past hier perfect bij. Voor de ondergrond is color core cardstock gebruikt, het dp is van making MM, aan de zijkant is een stans van Crealies gebruikt: frame doodles, verder nog wat knoopjes, rubb-ons en tekst gebruikt.
 
Dit is de voorbeeld foto.
 
 
Fijne dag allemaal,
 
Liefs Ans
 

maandag 26 augustus 2013

Cards en scrap challenge 182


Een hele leuke uitdaging bij cards&sscrap de kleuren van de regenboog.

Op een witte ondergrond met distressinkt in banen de "regenboog" gemaakt, aan de onderkant met mask van TH. de foto is gemat en op een ondergrond van cardstock en dp geplakt met diverse embelishments en rubb-ons.

De sponsor deze week is:


Een leuke uitdaging, doe gezellig mee!!!!!

Liefs Ans





dinsdag 20 augustus 2013

Zippo

 
Vandaag laten we jullie de voorlopig laatste nieuwe producten zien. Deze stansen zijn voor Crealies helemaal nieuw.
 
Het zijn de Crea-nest-lies, het zijn 6 series  Hier kun je ze allemaal bewonderen.
 
 
Deze heb ik gebruikt voor de lo, de grootste als mat en de iets kleinere voor de foto. Er zijn ook nog XL sets met een grotere stans, de grootste stans is heel geschikt om een kaartvorm of grote foto te stansen. Kan niet wachten om die te gaan gebruiken voor de lo,s.
 
Ben je nu nieuwsgierig naar alle voorbeelden van het DT ga dan vlug "hoppen" laat bij ieder dt lid een reactie achter en je maakt kans om zo,n mooie set te winnen, succes.
De volgende op de "hop" is Hennie
 
Liefs Ans

vrijdag 16 augustus 2013

Bloghop open flowers

 
Weer een nieuwe bloghop maar nu met open flowers van Crealies en ze zijn schitterend.                                               

 Ik heb open flower no 4 gebruikt voor de lo van Mirthe. Met de frames en doodles heb ik in de linker bovenhoek van het dp de schaduw gestanst en een witte doodles erin geplakt. Met een creative border het randje gestanst en daar de foto bovenop. Van de open flower heb ik 1 hele bloem als ondergrond gebruikt en van de 2e bloem 1 blaadje doorgeknipt en toen 1 blaadje over elkaar vastgeplakt, een soort bakje wordt het dan, maar dat is op de foto niet te zien.

 
Het hele designteam heeft mooie voorbeelden gemaakt en de volgende op de hop is
 
 
Laat bij iedere designteam lid een reactie achter en wie weet win jij deze keer zo,n mooie nieuwe stans.
 
Liefs Ans
 

maandag 12 augustus 2013

Zippo


De nieuwe challenge no 180 van cards&scrap is een .....one big flower. Ik heb 1 grote rose bloem gemaakt met een scrapline mal van Crealies

De lo is opgebouwd met stukjes design papier, lintje en een stukje tekst van de verpakking van het kadootje, rose cardstock, rubb-ons van TH, metalen frame en fotoflipjes en plastic bloemen.

De sponsor deze week is:

Doen jullie weer gezellig mee? alvast veel succes,
Liefs Ans


vrijdag 9 augustus 2013

Garda

 
Op de lo heb ik de nieuwe frames doodles no 4 van Crealies gebruikt. Ze zijn echt super kijk hier om ze allemaal te zien.


 
Het zijn 2 stansen in 1, een smalle "doodle" en een schaduw er omheen. Ben je benieuwd wat je er nog meer mee kan ga dan gauw verder "hoppen" naar Hennie 
 
Laat bij ieder designteam lid een reactie achter en misschien win jij wel een van deze mooie nieuwe stansen.
 
Succes,
Liefs Ans