vrijdag 27 juli 2012

Baby girl


De luie dagen zijn bijna voorbij maandag weer  het "normale" leven.

Een baby girl tag gemaakt en van de week een baby boy maken. De tag is gemaakt van rose cardstock en daarna met rose baby papier beplakt. Een hartje doily en daarop een vellum met de tekst sweet baby girl. De gestanste tekst baby daar weer over heen geplakt. Een ronde doily omwikkeld met rose glittergaren en daarop de wagen geplakt met een 3d plaatje. Het hartje onderaan heb ik van fimo gemaakt met daaronder een bloemensticker en een lintje. Verders een meisjes bedeltje en wat lintjes, het geheel met glitterglue afgewerkt.

Ben benieuwd wat jullie er van vinden,
Liefs Ans

maandag 9 juli 2012

Merry Christmas


Bij de kaartenclub van Tiets is het de hele week feest er zijn verschillende uitdagingen. Voor de uitdaging van 7 dagen tags is dit de 1e, de uitdaging is rose/wit. Ik heb er een kerstlabel van gemaakt.

Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Liefs Ans

maandag 2 juli 2012

kado tasjes


Het schooljaar loopt weer ten einde en dan gaan we aan de slag voor de juffen en meesters. Ook Tessa is over en wil de juffen een kadootje geven. De vraag kwam al gauw Ans wil jij een tasje voor ze maken en dat is natuurlijk heel leuk om te doen, dit zijn ze geworden, net even iets anders met dezelfde materialen en bij allebei een bloem van Crealies als blikvanger. Een grote strik met een labeltje en een bedeltje en nu kunnen de kadootjes erin.

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden?

Liefs Ans