zondag 31 oktober 2010

Crealies uitdaging

-

Crealies is op zoek naar het mooiste/leukste/origineelste doosje aangekleed met Crealies producten.







Ik verzoek je om dit logo op je blog te zetten met een verwijzing naar deze wedstrijd, zodat er zoveel mogelijk mensen aan mee kunnen doen.


Je kunt je doosje afgeven op de Kreadoe: we staan in
Hal 8, stand F 020. Uiteraard mag je je doosje ook opsturen. het adres van Crealies vind je op de Crealieswebsite. Als je je doosje plat verstuurd en aangeeft hoe het in elkaar geplakt moet worden, kan ik daar natuurlijk voor zorgen, dat scheelt verzendkosten. Zorg er wel voor dat je naam, adresgegevens en je emailadres onder het doosje geschreven zijn, zodat ze niet kwijt kunnen raken.

Je kunt je doosje insturen/afgeven tot 18 november.


De winnaressen krijgen 20 november bericht.



1e prijs: 3 Crealies Creative Stansen naar keuze
2e prijs: 2 Crealies Creative Stansen naar keuze
3e prijs: 1 Crealies Creative Stansen naar keuze



Creatieve groeten,

Jingle Bells



De layout is opgebouwd met een in-shape mal van Crealies, mal no 1, de bloem is gemaakt met cl cf no 12, de blaadjes met cl cs 11, sticky stencil cl st 15 en het kerstklokje met cl cs 5. Het papier is van DCWV en de embellischments zijn van ME AND MY BIG IDEAS.

Liefs Ans

woensdag 27 oktober 2010

A sisters hope

-



De uitdaging voor deze week is... maak een kaartje waar een verrassing in kan. Het voorbeeld van deze kaart zag ik in het Marianne kaartenblad en was gemaakt door Wilga van "t Zelfde en vond hem zo mooi dat ik hem heb nagemaakt en er zit dus echt een verrassing in, waxinelichtjes. Het papier is DCWV een hele mooie serie kerstpapier. De stansjes op de label zijn van Crealies en de stempels van Marianne design.

Liefs Ans

donderdag 21 oktober 2010

Vogelhuisje

Voor een kerstkadootje




Dit vogelhuisje stond in een magnoliablad en nu ik een beetje aan het nadenken bent over kerstkadootjes dacht ik, hee daar kan mooi een ....... in. de stipjes zal ik later invullen want als ze mijn blog leest weet ze voor wie het bedoeld is en dat is niet leuk. Het randje aan het dak is gemaakt met de Cl cb no 17, de bladjes met cl cs no 11 en de bloemenhartjes met cl cs 10, hoe vinden jullie het? is dit een mooie verpakking voor een kadootje.

Liefs Ans

woensdag 20 oktober 2010

A sisters hope



Het is weer woensdag, dus tijd voor een nieuw kaartje voor A sisters hope. De 3e uitdaging is een kerstkaartje. Voor mijn kerstkaartje heb ik dit keer eens papier gebruikt van DCWV, heel mooi papier, het chipboard is van basic grey dat ik eerst geverfd hebt en daarna met glitterlijm bewerkt. Doen jullie ook weer mee?

Liefs Ans

maandag 18 oktober 2010

Baby kaart



Met de nieuwe in-shape mal een envelopje gemaakt. Het papier is van Sharon Ann de stansen zijn van Crealies. De stempel is van Marianne design. De in-shape mal heb ik op de rand van het papier gebruik en er toen de envelop van gevouwen, het kleine "rondje" is het kleinste patroontje van de mal.

Liefs Ans

zondag 17 oktober 2010

in-shape mallen

--



Deze kaart is gemaakt met een nieuwe Crealies in-shape mal. Het papier is van Basic Grey, de stempel van Manolia, ingekleurd met distressinkt. De bloem en de blaadjes zijn ook gemaakt met Crealies stansen.

Liefs Ans

woensdag 13 oktober 2010

Winnares bloghop en a sisters hope

-
Iedereen die aan de bloghop heeft meegedaan wil ik bedanken om de bloghop tot een succes te maken.

De winnares van de bloghop is bij mij...........Crea astrid geworden, Astrid heel veel plezier met de stans. Je mag je adres gegevens naar Crealies mailen en de stans komt naar je toe.

Voor alle andere die deze keer geen stans hebben gewonnen, houd de blogs in de gaten er komen nog meer acties.



A sisters hope.




De 2e opdracht voor oktober is een sketch, ik heb er een gezellig hefstkaartje van gemaakt. Het papier en de embellischments zijn van K and Co, de stempel is van magnolia ingekleurd met distresssinkt, de rand is met swirls gestempeld. Doen jullie ook weer mee?.

Liefs Ans

zaterdag 9 oktober 2010

Bloghop & blogcandy mooi randje, lijkt wel een Crealies kantje

Als laatste van de blocandy een doosje.



Voor het doosje heb ik verschillende soorten effen papier gebruikt, voor de bovenkant heb ik het ge-embosd met cl be no 11, voor het randje heb ik nu cl cb no 10 gebruikt, de swirl is van cl cs o1 en de kerstbal is van stans cl cs no 5. Verders wat kant, een lintje en roosjes.

Liefs Ans

vrijdag 8 oktober 2010

Bloghop & blogcandy mooi randje, lijkt wel een Crealies kantje

Vandaag geen layout maar een kaartje.




Binnenkant van het kaartje



Met dit kaartje wil ik Martine (Madeliefjuh) feliciteren, Martine is van vandaag jarig. Een hele fijne dag.

Alle materialen die zijn gebruikt zijn van Cealies.

Liefs Ans

woensdag 6 oktober 2010

Bloghop & blogcandy mooi randje, lijkt wel een Crealies kantje

--



Weer de creative border no 15 gebruikt nu aan beide kanten. Je kunt de border zo breed maken als de onderplaat van de stansmachine. Het color core cardstock is opgeschuurd, het papier is van ME AND MY BIG IDEAS, de bloemen zijn gemaakt van witte filterzakjes, de andere embellishments zijn ook gemaakt met Crealies stansen.

Liefs Ans

dinsdag 5 oktober 2010

Bloghop & blogcandy mooi randje, lijkt wel een Crealies kantje

--




Ook bij deze layout heb ik de creative border no 15 gebruikt, linksboven bij de bloem heb ik het middenstukje van de stans gebruikt, zelf dit is een mooi kantje om te gebruiken. Het papier is van Deja Vieuws. De bloemen enz zijn ook stansen van Crealies.

Liefs Ans

maandag 4 oktober 2010

Bloghop & blogcandy mooi randje, lijkt wel een Crealies kantje

De bloghop is van start gegaan.



Het papier is van ME AND MY BIG IDEAS, de creative borderstans die hier gebruikt is is no 15. De randjes sluiten mooi aan zodat je ook lange randjes kunt maken. De bloemen enz zijn ook met crealies stansen gemaakt.

De blogs van de andere teamleden staan aan de zijkant, veel plezier met het hoppen. Vergeet niet om een berichtje achter te laten om kans te maken om zo,n mooie stans.

Liefs Ans

zondag 3 oktober 2010

Bloghop & blogcandy Crealies

'Mooi randje, lijkt wel een Crealies kantje"




Deze keer een blogcandy voor de nieuwe Creative Borders stansen:



Hoe kan je één van deze stansen winnen?



Alle Designteamleden plaatsen 5 oktober een creatie gemaakt met de Creative Borders op hun blog.
Meld je aan als volger van de diverse blogs, als je dat nog niet bent.
Zet een linkje op je blog, als je die hebt natuurlijk.
Laat een reactie achter bij de creatie van 5 oktober van één lid of meerdere designteamleden.
Op 12 oktober verloot elk Designteamlid een Creative Borders stans onder de mensen, die een reactie hebben achterlaten bij de creatie van 5 oktober.
Op 13 oktober worden op www.crealies.blogspot.com de winnaars bekend gemaakt.


Liefs Ans