zondag 28 juni 2009

DDC20

Een roze ton sur ton kaartje voor de challenge van DD. Sommige kleuren komen niet echt goed over en lijken meer rood dan roze.

Liefs Ans


vrijdag 26 juni 2009

Winter vakantie


Nog 3 layouts en dan heb ik de foto,s van de vakantie ingeplakt. Hier heb ik weer veel foto,s op 1 lauoyt gebruikt, Hans maakt altijd zoveel foto,s en ik kan er niet 1 weggooien, wil ze ook altijd allemaal inplakken en dan maar veel foto,s op 1 layout anders staat mijnn hele huis vol met fotoalbums. Hier heb ik weer net als bij de andere layouts alle merken door elkaar gebruikt.
Liefs Ans

maandag 22 juni 2009


Nick had echt "the time of his life" deze keer heeft hij geen les gehad, de voorgaande keren wel en hij heeft er echt iets aan gehad. Met een rotvaart kwam hij de berg af en ging net zo snel weer naar boven. Ben met mijn "oude"voorraad aan het werk, hier heb ik echt alles bij elkaar gebruikt. Zolang alles maar mooi bij elkaar past heb ik daar geen problemen mee en de voorraad wordt kleiner.
Liefs Ans

zaterdag 13 juni 2009

Merry Christmas

Hier heb ik de simple shortcuts no 3 gebruikt met de bloemenstans no 3 en de nieuwe stans swirls. De randen van de bloemen zijn eerst nat gemaakt en met een distresser bewerkt en toen ge-inkt het hartje is een druppel stickles.

Liefs Ans

YES i did it !


Even lekker rustig voor mezelf aan het scrappen, de opdrachten die er liggen hoeven pas eind juli klaar te zijn. Maar de nieuwe materialen van Crealies waren binnen en dan wil je er gelijk iets mee gaan doen. De border en fotomat heb ik met de sticky stencil nr 5 gemaakt, rood omdat dat zo mooi bij mijn jas pas en de bolletjes die dan de sneeuw voorstellen. De stans met de sneeuwvlokken paste er dus helemaal mooi bij, in de hartjes van de vlokken heb ik rub-ons gedaan van een andere stans zijn de fototurns en de knoop.
Liefs Ans

donderdag 4 juni 2009

with A

Wat lijkt het alweer al geleden dat we op wintervakantie waren, Sven wilde skieƩn maar of hij het echt leuk vindt? Ik heb zoveel foto,s dat ik ze in groepjes bij elkaar gaat voegen als ik dat niet doe dan heb ik wel 2 albums nodig om alle foto,s in te plakken. Voor de achtergrond is wit color core gebruikt en d border is blauw color core wat ik heb ge-embost met de cuttle bug, de sneeuwvlokken zijn chipboards van BG.

Liefs Ans